top of page

RESERVEER HIER VOOR ONZE KAAS & WIJNAVOND op donderdag 7 DECEMBER.

waldemar-kPqaqug998Y-unsplash (1).jpg

KAAS &
WIJN AVOND

begeleid door

kaasmeester Freddy Hendrickx van Cremerie St-Siméon

en Kay Gorissen van Vinifera Fine Wines

Start om 19u00.

EDITIE VAN 7 DECEMBER IS VOLZET

APERITIEF

Tête de môine - Prosecco Ai Galli Brut

FREDDY'S SELECTIE

Selectie van kazen geserveerd met brood, stroop en confituren

begeleid door aangepaste wijnen

PASTA PECORINO

Pasta gedraaid in bol Pecorino geflambeerd met Grappa

Afgewerkt met geraspte truffelpecorino
DESSERTKAAS

met glaasje Fraisecello of Frambocello

Water inbegrepen

 

prijs : €54/pp

(bob-formule ex dranken = €29/pp)

Freddy reservatie
bottom of page